Pedicurepraktijk Ninea

 Voor mooi verzorgde en gezonde voeten

Behandelingen 


Verkoelende voetbehandeling

Deze behandeling is een weldaad voor onaangenaam warme en transpirerende voeten. Tijdens de behandeling worden de verzorgingsproducten van Courtin toegepast. Uw voeten worden doorgaans gemasseerd, hierbij worden de afvalstoffen sneller afgedreven. Door het gebruik van verkoelende crèmes, pakking en kompressen blijft de verkoelende temperatuur gehandhaafd. Uw voeten blijven langdurig fris en vrij van een onaangename transpiratie lucht. 


Verwarmde voetbehandeling 
Een zeer ontspannen behandeling voor uw voeten. Tijdens de verwarmde behandeling worden eveneens Courtin verzorgingsproducten toegepast. De verwarmende behandeling is geschikt voor ontspanning en voor pijnlijke en vermoeide benen. Uw voeten worden doorgaans gemasseerd wat de doorbloeding stimuleert. Door het gebruik van van verwarmende pakking, scrub, crèmes, oliën en kompressen blijft de aangename temperatuur gehandhaafd en zult u direct het effect van ontspanning en verlichting van pijn in de voeten en benen ervaren. 


LCN Wilde-pedique silver plus en schimmelnagel

LCN Wilde-pedique silver plus- een plus voor wetenschap, onderzoeken en ontwikkeling. Deze LCN Wilde-pedique silver plus bevat het wetenschappelijk kiemdodende componenten piroctone olamine. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti schimmel componenten nog beter ondersteund.


LCN Wilde-pedique silver plus en French Pedicure 

LCN Wilde-Pedique silver plus kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy 'French' is bijzonder geslaagd. Om dit effect te verkrijgen wordt de Wilde-Pedique silver plus pink aangewend in combinatie met FM Pearl White aan de nagelrand.


Producten


Link website LCN